Γνωρίστε τη Marvie

Καλωσήρθατε !!

Χαίρομαι πολύ που βρίσκεστε εδώ και με μεγάλη μου χαρά να σας συστηθώ!

Είμαι η Μαρία, 39χρονών και μαμά δύο υπέροχων ζουζουνιών, 8 και 6 ετών τα οποία και έγιναν η αφορμή και η έμπνευσή μου για την ενασχόλησή μου με τα παιδικά ρουχαλάκια!

Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι χρόνια, όταν ανακάλυψα ιδιαίτερα υφάσματα που με οδήγησαν στο να δημιουργήσω για τα παιδιά μου ρούχα ξεχωριστά, "χαρούμενα", έξω από τα συνηθισμένα και πάνω απ’ όλα ποιοτικά. Ρούχα που κάνουν τις μικρές και τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας να χαίρονται να φοράνε!

Έτσι κάπως δημιουργήθηκε η Marvie. Ένα όνομα-συνδυασμός του δικού μου ονόματος και της μικρής μου κόρης Εύης! Ένα όνομα που με κάνει περήφανη κι ακόμα περισσότερο απαιτητική στις επιλογές μου για κάθε μου δημιουργία! ¨Ολα τα ρουχαλάκια Marvie ράβονται ένα ένα δίνοντας έτσι ιδιαίτερη προσοχή στο καθένα ξεχωριστά! Τα υφάσματα είναι άριστης ποιότητας, τα περισσότερα από επωνύμους σχεδιαστές με τεράστια εμπειρία στο χώρο κατασκευής υφασμάτων.

Επιλέξτε λοιπόν μέσα από μια πολύχρωμη και πρωτότυπη γκάμα ρούχων της Marvie η οποία συνεχώς θα μεγαλώνει και χαρίστε κι εσείς χαμόγελα στους δικούς σας πρωταγωνιστές!!

Φιλικά
Μαρία:)