Γνωρίστε τη Marvie

Καλωσήρθατε !!

Χαίρομαι πολύ που βρίσκεστε εδώ και με μεγάλη μου χαρά να σας συστηθώ!

Είμαι η Μαρία, 40χρονών και μαμά δύο υπέροχων ζουζουνιών, 9 και 7μιση ετών τα οποία και έγιναν η αφορμή και η έμπνευσή μου για την ενασχόλησή μου με τα παιδικά ρουχαλάκια!

Όλα ξεκίνησαν πριν από επτά χρόνια, όταν ανακάλυψα ιδιαίτερα υφάσματα που με οδήγησαν στο να δημιουργήσω για τα παιδιά μου ρούχα ξεχωριστά, "χαρούμενα", έξω από τα συνηθισμένα και πάνω απ’ όλα ποιοτικά.

Λίγο αργότερα αποφάσισα να " επεμβαίνω" στα σχέδια ακόμα περισσότερο κι έτσι δημιουργήθηκε η Χειροποίητη Συλλογή με σχέδια από τσόχα και όχι μόνο που αγαπήθηκαν από πολλές μανούλες και παιδάκια!

Ρούχα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, μας κάνουν να νοιώθουμε ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί!

Ρούχα που τα δωρίζουμε και χαιρόμαστε να εισπράττουμε ένα τεράστιο χαμόγελο και ενθουσιασμό!!

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η Marvie.
Ένα όνομα-συνδυασμός του δικού μου ονόματος και της μικρής μου κόρης Εύης!

Ένα όνομα που με κάνει περήφανη κι ακόμα περισσότερο απαιτητική στις επιλογές μου για κάθε μου δημιουργία! Όλα τα ρουχαλάκια Marvie ράβονται ένα ένα δίνοντας έτσι ιδιαίτερη προσοχή στο καθένα ξεχωριστά!

Τα υφάσματα αλλά και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη ραφή τους είναι άριστης ποιότητας και επιλέγονται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα!

Επιλέξτε λοιπόν μέσα από μια πολύχρωμη και πρωτότυπη γκάμα ρούχων της Marvie η οποία συνεχώς θα μεγαλώνει και χαρίστε κι εσείς χαμόγελα στους δικούς σας πρωταγωνιστές!!

Για LIVE συστάσεις δείτε το πρώτο μου βιντεάκι ΕΔΩ!

Φιλικά
Μαρία:)