Επιστροφές & Ακυρώσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 10 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail στο info@marvie.gr. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος από εμάς σε εσάς είναι 3,50 ευρώ, επιπλέον της διαφοράς από το προϊόν της αλλαγής (εάν υπάρχει).

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε email στη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6972883251, το αργότερο 1 ημέρα μετά την αγορά σας.

Ακύρωση ή αλλαγή παραγγελίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε προϊόντα CUSTOM MADE όπως ειδικά μεγέθη προσαρμοσμένα σε εσάς, ονόματα σε μλούζες ή φορέματα και στα φορέματα μαμά και κόρη. Μπορούμε παρόλαυτα να αναλάβουμε να τροποποιήσουμε κάτι που θα θέλατε να αλλάξετε στην υπάρχουσα παραγγελία.